fbpx

Агенция за недвижими имоти „Цитадела Груп“ представя на Вашето внимание НОВА УСЛУГА – „РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ“.

Дълги години се занимаваме с консултации и посредничество при покупка, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти.
Работата ни на динамичния пазар за недвижими имоти ни показа, че може да се окаже доста по-трудна задача да намерите майстор, отколкото имот.
Също така, по-изгодно би могло да бъде да закупите недвижим имот на шпакловка и замазка, или да реновирате по-стар, отколкото да закупите готов такъв.

За нас, нашите клиенти са приоритет номер едно, независимо коя наша услуга използват. Държим те да са доволни от нас и след приключване на съвместната ни работа да се чувстват удовлетворени.

Опита ни показва, че за да са максимално доволни нашите клиенти трябва да им предложим услуга, която няма аналог. За нас е важно да бъдем до Вас във всеки един момент по стъпките до мечтания дом.

Независимо дали купувате или продавате жилище, отдавате под наем или наемате идва един етап, в който имате спешна нужда от майстор било то за основен ремонт, поддръжка или обновяване на дома или офиса.

Освен, че ще се погрижим за всички нужни неща по сделката с даденото недвижимо имущество, ние ви предлагаме да ви отменим в голямото предизвикателство, което ви очаква, а именно ремонта на вашият имот.

Работим с доказани майстори, които могат буквално да преобразят дома Ви и да се превърне в имота на мечтите Ви!

Ние по-добре от всеки знаем каква голяма главоблъсканица могат да бъдат ремонтите и взаимоотношенията с майстори. Чудите се кой майстор да изберете? Започвате да търсите препоръки, продължава се с огледи и ценови предложения, които надскачат възможностите ви и целият процес може да продължи много дълго време.

Ние Ви предлагаме да ви отменим във всичко това! Поемаме всички задължения по ремонта на имота и работим с изпитани майстори.

Изберете да ни се доверите и ще обсъдим всички детайли по това как си представяте вашето жилище. При желание предлагаме проект от графичен дизайнер, за да се доближат взаимните ни представи до съвършенство.
Доверете дома си на нас и получете мечтания ремонт в срок, без компромиси в качеството. Осигуряваме гаранционен срок на извършените услуги.

Останалото оставете на нас!

You have already added 0 property

Login

Register