fbpx

Време е да грабнем готварските книги и да приготвим любимите гозби. Есента е тук и ще прекарваме все повече време в готвене в студеното време. С много малко усилия можете да освежите кухнята и да я подготвите за приятните моменти вкъщи през студените месеци.

Добра идея е да изполвате топли цветове в дома си.

Опитайте тези 4 съвета, за да създадете уют в кухнята си тази есен.

Вмъкнете текстил

Преобразете кухнята си в есенна палитра от цветове, заложете на оранжево, жълто и кафяво във възглавниците, седалките на столовете или пейката, покривката на масата. Не забравяйте и прозореца и помислете за завеса или щора в светло кафяво или бежово.

Дърво


Трудно и скъпо е да сложите нов дървен плот или да купувате дървена маса и столове в естествени цветове с цел декорация. Затова заложете на голяма дъска за рязане в кухнята, която да има и декоративна и практична цел и която ще навява усещане за топлота и домашна обстановка.

Добавете цвят


Ако във вашата кухня има празно пространство помислете да го използвате като акцент и да вкарате цвят. За есенния сезон можете да изберете по-топли, по-тъмни цветове като наситено червен, топъл оранжев или маслиново или кафяв тон.
Не искате да рисувате по цялата стена? Изберете произведение на изкуството или две, включващо дълбоки и наситени цветове, за да създадете уютна атмосфера. Бихте могли дори да оцветите шкафовете или плота.

Стайни растения

Стайните растения са винаги добра декорация, тъй като изискват малко поддържане и придават нотка на свежест на всяко пространство.Създайте си малка закрита градина на перваза на прозореца си или на рафт близо до прозорец, за да имате лесен достъп до пресен розмарин, градински чай и босилек.

You have already added 0 property

Login

Register